SEGRE
Ingredients

IngredientsROSA CABISCOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

INGREDIENTS Pasta de full ja preparada; un carabassó; 0,5 kg de tomates petites; oli d’oliva; un parell de nous i d’avellanes; flors de timó (o una altra herba aromàtica); sal.

En primer lloc estenem la pasta de full. La podem comprar, o fer-la a casa i guardar-la congelada (en aquest cas cal deixar-la descongelar fins que es pugui estendre sense que es trenqui). Segons la mida cal partir-la per la meitat, per fer-ne dues peces.

Fem el carabassó a làmines allargades amb un pelador perquè ens quedin ben fines. Tallem també les tomates per la meitat.Posem una de les làmines de pasta en una safata que pugui anar al forn, i la punxem una mica amb una forquilla. A continuació la cobrim amb el carbassó i a sobre hi posem les tomates.

Ara ho cobrim amb la segona làmina de pasta i tornem a repetir el procés, cobrint de nou amb carabassó i tomates. Per arrodonir-ho tallem les nous i les avellanes a escates i les posem per sobre. Acabem amb una mica de timó i sal i ho reguem amb un bon raig d’oli. Ho posem al forn a 180ºC fins que la pasta sigui cuita. A l’estiu es pot servir tèbia o també es pot menjar freda.

tracking