SEGRE
per a 4 persones

per a 4 personesCHUS CASTRO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per a 4 persones - 2 peres flor d’hivern, un llimó, 100 grams de pernil d’ànec, unes fulles d’espinacs ben tendres, unes fulles d’enciams variats, un grapat de pinyons daurats a la paella i sucre. Per a la vinagreta - 100 grams d’oli d’oliva extra verge, una cullerada de postres de mel, una culleradeta de cafè de mostassa, un raig de vinagre de mòdena, sal.

Buidem el cor de les peres i les tallem a làmines ben fines amb l’ajuda d’una mandolina. Les ruixem amb el suc de la llimona per evitar que s’oxidin i reservem en un plat.

Al plat de servir, hi posem un llit de fulles d’espinacs. Després, servint-nos d’un anell per emplatar, posem una capa de pera, damunt les fulles d’enciam i acabem amb una altra capa de pera. Retirem l’anell. Empolsem aquesta capa amb mitja culleradeta de sucre i daurem amb un cremador.

Disposem els talls de pernil d’ànec al voltant de l’amanida i decorem amb els pinyons. Finalment, barregem en un bol tots els ingredients de la vinagreta i emulsionem bé. Amanim al gust i portem a taula.

per a 4 persones

per a 4 personesCHUS CASTRO

tracking