SEGRE
El Boss a ritme de blues i soul

El Boss a ritme de blues i soul

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mesos abans que la seva propera gira arrenqui a Espanya, els dies 28 i 30 d’abril del 2023 a l’Estadi Olímpic de Barcelona, tots dos amb entrades exhaurides, Bruce Springsteen torna amb un nou àlbum de versions de clàssics del soul i del rhythm and blues, titulat Only the strong survive, en què fa seves algunes de les millors joies de segells llegendaris com Motown, Stax, Gamble i Huff, entre altres. Eldisc ve anticipat per Do I love you .

Un autèntic clàssic de l’R&B al qual Springsteen fa una volta summament personal, projectant-la a una altra dimensió molt més rock. El Boss també ha anticipat Nightshift, una versió de la peça original de Commodors de l’any 1985.

Produït amb el seu enginyer de referència, Ron Aniello, en aquest àlbum Springsteen ret homenatge a un dels gèneres més importants de la seva paleta d’influències, fent seves algunes de les meravelles que sonaven a la ràdio durant la seva adolescència i que al seu dia van popularitzar The Temptations, Aretha Franklin o The Supremes, entre altres.

El Boss a ritme de blues i soul

El Boss a ritme de blues i soul

tracking