SEGRE

MÚSICA LLATINA/FLAMENC

Torna Silvia Pérez Cruz

Silvia Pérez Cruz

Silvia Pérez Cruz

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cantant Sílvia Pérez Cruz ha estrenat el single i el videoclip Nombrar es imposible, el segon avançament del seu nou disc, Toda la vida un día i que es publicarà el 21 d’abril. La nova cançó comença amb una introducció del dramaturg Pablo Messiez escrita per al disc Farsa del 2020.

El videoclip ha estat rodat a l’Havana i ha comptat amb la participació de diversos músics cubans. Silvia Pérez Cruz ha explicat que amb aquest tema volia fer “una cançó que parlés dels avantatges i de les limitacions de la paraula”.

Un treball que ha estat editat i produït per Pérez Cruz i gravat en diverses ciutats del món com Buenos Aires, l’Havana, Barcelona i Madrid. En el nou treball de la cantant de Palafrugell col·laboren grans músics flamencs com Pepe Habichuela, Carmen Linares, Diego Carrasco i Carles Benavent, a més d’altres grans figures com Natalia Lafourcade o Salvador Sobral.

Silvia Pérez va créixer entre cançons populars ibèriques i llatinoamericanes i es va educar en el clàssic i el jazz. La compositora catalana va ser reconeguda l’octubre passat amb el Premio Nacional de Músiques Actuals del ministeri de Cultura.

Després de passar per grups com Las Migas, l’any 2012 va debutar en solitari amb el treball 11 de noviembre.

tracking