SEGRE
Sèries en sèrie

Sèries en sèrie

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estiu, aquell període durant el qual molts de vostès tenen permès rebaixar pulsacions i ritme de vida per gaudir de vacances. Tenen una mica de temps lliure i el poden aprofitar per fer coses que durant la resta de l’any se’ls escapen de les mans. Si una de les opcions que barallen és la de mirar sèries, avui aquesta secció els interessa, ja que els parlem de les principals opcions que tenen a l’hora de mirar sèries VOD (video on demand). Recordaran que fa un temps ja els vam parlar d’opcions de plataformes de pagament, però avui hem de tornar-hi per donar una mica de llum a l’enrenou de títols i guerres entre plataformes per tenir els millors caps de cartell.

Netflix, plataforma de la qual ja vam parlar en el seu moment, és la més reconeguda, a causa del soroll mediàtic que ha generat. Té plans de subscripció mensuals que van dels 7,99 als 11,99 euros i, entre els seus títols principals, hi trobem Narcos, House of cards, Daredevil Stranger things, en un catàleg de milers de títols. La seva arma principal són les produccions pròpies, tot i que en tenen d’externes, com ara Big Bag TheoryThe walking dead.

HBO ha sigut la darrera a entrar en la guerra per les sèries. Com Netflix, també és productora de continguts, malgrat que és la darrera a arribar. Al seu favor hi té una de les sèries més populars dels darrers temps, Joc de trons, que comparteix, per drets, amb Movistar+, juntament amb mig miler de títols més, com Westworld True detective. A favor d’HBO, els direm que el preu, de 7,99 euros mensuals, és molt competitiu.

Movistar+ és una gran plataforma que uneix diversos serveis, com telefonia o internet; per això el preu de subscripció varia i el podem situar a l’entorn dels 60 euros mensuals. Té un gran catàleg de títols que va heretar de Yomvi, dels quals destaquen produccions d’altres plataformes, com Joc de trons (HBO) o House of Cards (Netflix). 

I ens queden, entre d’altres, Wuaki, Filmin o Amazon Prime, la darrera plataforma que desembarca en aquest món del VOD i que tornarà a fer, de ben segur, saltar la llicència de drets de títols i produccions.

Sèries en sèrie

Sèries en sèrieSEGRE

tracking