SEGRE
Whatsapp per a empreses

Whatsapp per a empresesSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Facebook, Instagram, Messenger i WhatsApp són eines que no només han transformat la comunicació entre persones sinó també, i aquest és un dels seus pilars fonamentals d’aquestes aplicacons, també han influït la de les empreses. La primera a separar poders entre espais personals i d’empresa va ser Facebook. I un dels seus fills, Messenger, va fer el salt també com a eina imprescindible d’atenció al client de forma cada cop més independent i amb més possibilitats. També Instagram, que es va convertir en una gran eina comunicativa per a les empreses, va fer el salt a aquesta separació, a fi de donar-los diferents serveis que els permetin apostar per Instagram per treure benefici per als seus negocis.

WhatsApp, la plataforma reina per a la comunicació interpersonal, encara no tenia versió per a empreses. Fins ara. Acaba de sortir la versió WhatsApp Business, una versió millorada d’aquesta eina per a negocis. Amb la nova eina, les empreses podran interactuar amb els clients d’una forma més àgil, organitzada i, sobretot, automatitzada. Cada cop pren més importància la generació automàtica de respostes, de manera que es pugui respondre de certes necessitats a un client de forma robotitzada. Així quan rebin, per exemple, una ordre de venda, de comanda o qualsevol altre avís, es podrà informar el client de l’estat de la seva petició. O, d’una forma més senzilla, generar respostes automàtiques cada cop que un client els saludi per WhatsApp. Recordin que fa uns números els vam parlar que l’empresa Hawkers havia instaurat un sistema similar de venda robotitzada a través de Twitter. No només això, WhatsApp Business també permet crear-se un perfil d’empresa, aportant dades del seu negoci, com l’horari comercials, l’enllaç al seu web o més informació rellevant que fins ara no tenien. I, finalment, un espai amb dades i estadístiques en temps real, com el percentatge dels missatges enviats que s’han acabat llegint correctament.

En definitiva, un nou avenç en la comunicació entre empresa i client que cal que estudiïn i, si ho veuen bé, implementin.

Whatsapp per a empreses

Whatsapp per a empresesSEGRE

tracking