SEGRE
fitxa tècnica

fitxa tècnicaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agradable i assequible.

Després de mesos de foscor i penúries, a poc a poc comencem a veure la llum al final del túnel.

Cada cop tenim més motius per brindar i, a la vegada, la nostra agenda es va omplint de cites per retrobar-nos amb família i amics al voltant d’una taula per acabar converses pendents o bé per començar-ne de noves. I, si es tracta de brindar, què millor que un cava per fer-ho.

Podríem recórrer a un xampany francès, però no cal arribar a aquests extrems ja que, ben a prop, tenim productes que poc tenen a envejar a la beguda per excel·lència del país veí i no menys important, a uns preus molt més assequibles.

Un exemple és el cava que us presentem.

Es tracta de l’Escofet Rosell 1731 Reserva Brut Nature. Martí Escofet, fill i net de pagesos del Penedès que porta més de 30 anys dedicat al món del vi i el cava, va decidir crear la seva pròpia marca, una il·lusió feta realitat el 2016 amb molt d’esforç i treball.

El nom del cava té el seu origen en els cognoms familiars, concretament els dels pares del Martí, i la xifra 1731 correspon a la data de la construcció de la casa familiar, també anomenada Cal Escofet.

Doncs del cor del Penedès surt aquesta petita joia que se’ns presenta d’un color groc pàl·lid i que, un cop oberta l’ampolla, destaca per les aromes a fruites blanques fresques amb tocs que recorden pastisseria degut a la segona criança.

En boca és fresc, suau i sec, de llarg recorregut i harmoniós. És ideal per acompanyar plats de tot tipus de peixos i marisc, així com arrossos i carns blanques i també molt recomanable per prendre’l com a aperitiu a copes.

Escofet Rosell elabora, des del primer dia, tres tipologies de cava: el Brut Reserva, el Brut Nature Reserva i el Marien Pinot Noir Rosé. El cava es distribueix a través de Distribuciones Vinum Nostrum, així com al web www.vinumnostrum.com.

Però també és fàcil de trobar en algunes cadenes de supermercats com és el cas de Consum.

.

tracking