SEGRE

Jugar a Barcelona

Una proposta per trobar el ritme entre amagar-se al cau i sortir a viure la ciutat quan la visitem en família

més informació

més informacióELCAU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Qui més qui menys va a Barcelona un cop l’any a gaudir de compres o propostes culturals pròpies de la gran ciutat. Si tenen previst passar-hi un dia, els proposem que facin parada al Cau, un espai de joc lliure per a nens i nenes de 0 a 9 anys.

Una estructura de fusta fa les delícies dels infants que poden córrer i amagar-se com si fossin una guineu al seu cau. Des de fora, al número 237 del carrer Villarroel, solament es pot veure l’interior tot mirant per un forat. La curiositat està servida fins i tot abans d’entrar-hi.

Els seus propietaris són una família que creuen que la millor extraescolar que un pot oferir als seus fills és el joc lliure entre iguals. Hi ha activitats però més que dirigides són propostes, disposicions d’escenaris als quals els infants acaven de donar sentit.

Perquè tot flueixi, s’han de seguir unes normes. La principal és que al cau tothom va descalç, així que cal portar mitjons. És cafeteria, sí, però l’objectiu no és anar a fer un beure, sinó a jugar i compartir experiència per créixer personalment i en família. Abans d’anar-hi, els proposem que visitin la seva pàgina web, on podran consultar la programació d’activitats. El Cau obre tots els dies de l’any (amb excepcions puntuals que recullen al web) i es paga per accés a l’espai. Un cop a l’interior no hi ha límit de temps, per això és interessant reservar plaça si estan convençuts que voldran anar a conèixer l’espai.

Als matins hi ha grups de criança de diferents edats i altres propostes per a les famílies amb nens menors de tres anys. Els caps de setmana també hi ha programació d’espectacles.

A Lleida hi ha també espais inspirats en la filosofia de joc lliure, que aposten per oferir als infants propostes creatives de qualitat. El respecte al ritme individual i l’aposta pels vincles que el joc crea en la família i entre iguals en moments d’oci i joc lliure. Parlem de la TribuFera i la RePera, dos espais dels quals els parlarem en propers articles. Per obrir boca poden visitar els seus perfils a Instagram; @larepera_espaidecreació i @latribufera.

MÉS INFORMACIÓ http://el-cau.cat Instagram: @elcau237

més informació

més informacióELCAU

més informació

més informacióELCAU

tracking