SEGRE

COMERÇ INICIATIVES

L’Eix es promocionarà amb nou estàtues humanes

El dissabte 15 d’octubre i emularà les Rambles de Barcelona || La Zona Alta també prepara accions de dinamització

Actuació de màgia a la Star Nit de l’Eix del mes de setembre.

Actuació de màgia a la Star Nit de l’Eix del mes de setembre.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un total de nou estàtues humanes procedents de Barcelona posaran dissabte vinent, 15 d’octubre, repartides pels vuit carrers que formen l’Eix Comercial amb l’objectiu de fomentar les compres i dinamitzar la principal zona comercial de la ciutat. La iniciativa, impulsada per l’associació de comerciants de l’Eix, es fa efectiva després de suspendre en una altra ocasió l’actuació per motius d’agenda dels figurants. Així, per un dia, l’Eix es convertirà en una espècie de Rambles de Barcelona, avinguda caracteritzada perquè congregava nombroses estàtues humanes fins que van ser traslladades a la rambla Santa Mònica. “Són enormes i molt impactants”, va explicar Llorens González, el seu president.

En aquest sentit, es va mostrar confiat que la gent respongui favorablement a aquesta acció, mentre recordava que les estàtues interactuen amb els transeünts si se’ls obsequia amb alguna moneda. Així mateix, organitzaran un sorteig de vals de compra en comerços associats entre aquells participants que comparteixin una fotografia amb els figurants a la pàgina de Facebook de l’Eix. Està previst que les estàtues s’instal·lin a l’Eix de les 11.30 a les 13.30 hores i de les 18.00 a les 20.00 hores. La junta de l’Eix també col·locarà plafons informatius a cada estàtua per explicar què representa i per donar indicacions d’on s’ubicaran les altres. Per la seua part, l’associació de comerciants de la Zona Alta també prepara accions per promocionar el comerç dels voltants de Ricard Viñes. En aquest sentit, el president, Josep Bellera, va assenyalar que preveuen dur a terme alguna acció el mes de novembre o a tot estirar abans d’acabar l’any i que combinarà música i fotografia.

Les nou estàtues es distribuiran pels vuit carrers de l’Eix i la ubicació apareixerà en uns cartells

En un altre ordre de coses, la Fecom va organitzar ahir una xarrada en el marc del programa Oberts a la Salut sobre les compres compulsives, els factors que les fomenten i com influeix la indústria de la publicitat a propiciar-les. La conferència va ser a càrrec del psicòleg sanitari Óscar Castán.

tracking