SEGRE

seguretat

La Guàrdia Civil de Lleida converteix en ferralla més de 2.000 armes

La majoria són escopetes dipositades voluntàriament pels seus propietaris

La mayoría son escopetas

La Guàrdia Civil de Lleida converteix en ferralla més de 2.000 armesGuardia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil de Lleida ha destruït 2.123 armes de foc convertint-les en ferralla, la majoria dipositades en la Comandància pels seus propietaris per mal estat o perquè ja no volen continuar caçant.

Efectius de la Guàrdia Civil de Lleida van traslladar les armes fins una empresa siderúrgica per convertir-les en ferralla, ha informat l'institut armat aquest dijous.

Entre les armes destruïdes hi havia 971 escopetes, 18 rifles, 30 carrabines, 44 pistoles, 46 revòlvers, dos fusells submarins, deu armes detonadores, 31 armes d'aire comprimit i la resta armes blanques, la majoria dipositades voluntàriament pels seus propietaris.

Regularment, la Guàrdia Civil de Lleida procedeix a la destrucció de cents d'armes que han estat intervingudes, bé per estar prohibides o per haver estat utilitzades en la comissió de fets delictius o infraccions administratives.

Es destrueixen les armes que han estat voluntàriament dipositades pels seus propietaris per deixar de reunir els requisits exigits per a l'obtenció de les corresponents llicències d'armes i, que complerts els terminis reglamentaris, tampoc no han estat adjudicades en subhasta, ja que en l'última subhasta, l'octubre 2015 van anar 265 les armes de foc que es van quedar sense adjudicar.

tracking