SEGRE

INICIATIVES ANEM AL MERCAT

El comerç de Pardinyes es promociona a la rambla

Hi van participar una vintena de negocis

Les més de vint parades es van instal·lar durant tot el dia a la rambla Corregidor Escofet.

Les més de vint parades es van instal·lar durant tot el dia a la rambla Corregidor Escofet.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Vint-i-cinc comerciants van muntar ahir dissabte les parades a la rambla Corregidor Escofet en el marc de la cinquena edició d’Anem al Mercat?, una iniciativa promoguda per l’associació de comerciants i industrials Pardinyes i que com a objectiu promocionar el comerç del barri i donar a conèixer els serveis amb els quals compta la zona.

“Ha vingut moltíssima gent, el balanç és molt positiu i els comerciants demanen repetir l’experiència, que ja és el cinquè any consecutiu que l’organitzem”, va explicar David Membrilla, el president de l’entitat. En aquest sentit, va subratllar que l’exhibició de cotxes tunejats, els inflables i les actuacions de pallassos per a la canalla van ser les activitats paral·leles a les parades que han despertat l’interès del públic. La cirereta d’aquesta jornada festiva va ser el sorteig de tres caps de setmana a diferents destinacions d’Espanya.

El regidor de Comerç i tinent d’alcalde, Rafael Peris, va visitar al matí aquest mercadillo. La música va amenitzar la jornada, que es va allargar fins a les deu de la nit, hora en la qual els comerciants van desmuntar les parades.

tracking