SEGRE

PROMOCIÓ

Estàtues humanes a l'Eix Comercial de Lleida

Procedents de les Rambles de Barcelona, durant el dia d’avui nou artistes mostren els seus personatjes als carrers d'aquesta zona de la capital

Estàtues humanes en l’Eix Comercial de Lleida

Estàtues humanes en l’Eix Comercial de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les persones que s’atansin avui a l’Eix Comercial de Lleida podran contemplar un pirata, un àngel, una dama, un cavaller, un víking i així fins nou estàtues humanes, repartides pels carrers que conformen la zona comercial per excel·lència de la capital. Hi ha escultures vivents a Carme, Magdalena, Portaferrissa, Plaça Sant Joan, Major, Sant Antoni, Blondel (Vila de Foix) i Alcalde Costa.

El president de la Federació d’Associacions de Comerciants de l’Eix, Llorenç González, ha explicat que es tracta d’artistes associats que habitualment fan d’estàtues a les Rambles de Barcelona i ha destacat la seua qualitat. L’objectiu d’aquesta acció és "dinamitzar encara més l’Eix Comercial". Ha assegurat que si aquesta iniciativa té èxit, la repetiran. El tinent d’alcalde Rafael Peris ha subratllat la importància d’organitzar activitats que impulsin l’atractiu comercial de la zona.

Així mateix, els comerciants sortejarà vals de compra de 100, 50 i 25 euros entre els clients i visitants que es facin una fotografia amb alguna de les estàtues humanes i la pengin en el Facebook de l’Eix.

l

tracking