SEGRE

LLEURE

Quatre mil persones visiten la fira de 'clicks’d’Alpicat

Davant de l’èxit d’aquesta primera edició de Playmobil Alpiclick, l’ajuntament ja anuncia que es repetirà, i en un espai més gran

Quatre mil persones visiten la fira de 'clicks’d’Alpicat

Quatre mil persones visiten la fira de 'clicks’d’Alpicat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al voltant de quatre mil persones han visitat la fira Playmobil Alpiclick, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Alpicat. Davant de l’èxit d’aquesta primera edició, l’ajuntament ja es planteja potenciar-la, buscant un nou emplaçament més gran. I és que durant el dia d’avui s’han registrat cues de fins mitja hora per entrar a la sala La Unió, que acollia la mostra, organizada pel consistori d'Alpicat juntament amb Click Factory Fest. L’alcalde, Joan Gilart, afirma que s’ha aconseguit l’objectiu marcat, que era "posar en contacte de manera més directa pares i fills a través d’una activitat lúdica, fomentant la diversió intergeneracional". Part de la recaptació de Playmobil Alpiclick serà donada a Aremi, fet que la presidenta de l’entitat, Mercè Batlle, que ha visitat avui la fira, valora molt positivament.

Els visitants han pogut disfrutar de diorames Playmobil, jocs de taula, tallers creatius, projeccions de pel·lícules i actuacions de màgia. Les activitats estaven incloses en el preu de l’entrada (3 euros i gratis per a menors de 3 anys).

tracking