SEGRE

tribunales

Condemnat a 17 anys de presó l'acusat del crim de la Mariola

Són 16 anys per l’assassinat de la seua parella, Mónica Pérez, i un any més per tinença il·lícita d’armes

Acusat del crim de la Mariola

Acusat del crim de la MariolaSegre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Lleida ha condemnat a 17 anys de presó Pastor José Romero, l’home de 32 anys que va matar de dos trets per l’esquena a la seua parella i mare dels seus dos fills, el març de 2015, al barri de la Mariola de la capital del Segrià.

El tribunal l’ha condemnat a 16 anys per l’assassinat de la dona de 25 anys i un any més per tinença il·lícita d’armes i a pagar una indemnització a cadascun dels dos fills de 90.000 euros i de 20.000 més per a cadascun dels seus progenitors, segons la sentència.

L’home va ser declarat culpable d’assassinat el 17 d’octubre pel jurat popular que el va jutjar en un judici en el qual la Fiscalia, les acusacions particulars i la defensa van reiterar la seua petició d’acordar una rebaixa de pena de 25 a 17 anys de presó, tenint en compte la circumstància atenuant de drogoaddicció.

La sentència considera provat que durant el temps que va durar la relació l’acusat i la víctima discutien freqüentment, arribant aquella en alguna ocasió a traslladar-se ella a viure juntament amb els seus fills al domicili de la seua mare.

tracking