SEGRE

urbanisme

La Generalitat formalitza el contenciós contra la llicència de la discoteca Biloba

Vista aèria de la discoteca Biloba.

Vista aèria de la discoteca Biloba.Òscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Generalitat ja ha formalitzat la presentació del recurs contenciós administratiu contra la llicència d’obertura concedida per la Paeria a la discoteca d’estiu Biloba, ubicada al polígon NeoParc, al costat de l’Ll-11. Així ho va confirmar aquest dilluns un portaveu de la conselleria d’Empresa, que no va indicar les mesures concretes que reclamen en la demanda. El mes passat, la conselleria va indicar que havia notificat la presentació del contenciós, fet que comporta la la reclamació a l’ajuntament de l’expedient relatiu a la concessió del permís a la discoteca. La Biloba va obrir a finals de juliol i va finalitzar la seua primera temporada el 8 d’octubre.

Durant la tramitació dels permisos per a la discoteca, la Generalitat va formular al·legacions, que van ser rebutjades per la Paeria. Els departaments d’Indústria i Territori van advertir l’ajuntament que la Biloba era dins del perímetre de seguretat dels dipòsits de combustible de l’empresa CLH i que la normativa vigent impedeix la instal·lació d’aquest tipus d’activitats a la zona.

En canvi, el consistori va considerar que queda fora del perímetre i que la normativa a què al·ludeix la Generalitat no l’afecta. A més, va remarcar que a la zona ja hi ha altres activitats, com locals comercials, oficines, un restaurant i un club de pàdel.

tracking