SEGRE

JORNADA INSERCIÓ LABORAL

Recerca exprés de treball

Més de 100 persones a l’atur i dinou empreses participen en un Meeting Point || Entrevistes de tres minuts a Pardinyes

La jornada Meeting Point va posar en contacte empreses amb vacants d’ocupació i persones a l’atur.

La jornada Meeting Point va posar en contacte empreses amb vacants d’ocupació i persones a l’atur.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Entrevistes d’un màxim de tres minuts entre responsables de recursos humans d’empreses amb ofertes d’ocupació i persones que estan a l’atur. Aquest va ser l’eix central de la jornada Meeting Point que es va celebrar ahir al centre cívic de Pardinyes en què van participar una vintena de firmes lleidatanes i més de cent persones que busquen feina.

“Encara que tres minuts és molt poc temps, et permet una primera presa de contacte. Espero que em serveixi per trobar feina”, explica el Jordi, informàtic que fa dos anys i mig que està a l’atur. Una opinió que comparteix l’Alicia, que fa vuit anys que no aconsegueix un treball. “Busco una feina que em permeti conciliar la vida laboral i familiar. Sempre he treballat en el sector del comerç però estic oberta a d’altres, per descomptat. Una de les entrevistes que he fet ha sigut de producció electrònica”, assenyala.

La jornada es va emmarcar en la Lleida TalentLAB, una iniciativa impulsada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i la Paeria amb l’objectiu fomentar la inserció laboral d’aturats des de fa temps que tenen més de 30 anys.

El coach David Jorba també va oferir una xarrada sobre la importància de tenir una actitud positiva a la feina.

tracking