SEGRE

TRANSPORT

Arriben els primers autobusos híbrids a Lleida

Abans de final d’any s’hauran renovat 10 dels 46 vehicles de la flota, dels quals vuit funcionaran amb aquesta tecnologia ecològica

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La flota d’Autobusos de Lleida ja compta amb cinc vehicles híbrids i abans d’acabar l’any s’incorporaran tres unitats més amb aquesta tecnologia. Així ho ha anunciat aquest migdia l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, en la presentació de sis nous vehicles en els Camps Elisis, que començaran a circular en els propers dies pels carrers de la capital. En total, abans d’acabar l’any seran deu les unitats renovades de la seua flota de 46, una inversió que ascendeix als 3,3 milions d’euros. Els nous autobusos també incorporen connexions d'USB i xarxa Wi-Fi i estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

Ros ha destacat la clara ben plantada del consistori pels vehicles de baixa contaminació i ha recordat que aquest tipus de vehicles híbrids permeten estalviar un 30% de combustible. Així mateix, ha subratllat que gràcies a la modificació del recorregut de les línies d’autobusos urbans implantada fa dos anys, "els viatgers van augmentar un 11% el primer any i un 2% el segon".

Per la seua part, Miquel Martí, president de Moventis, la concessionària del transport públic a la ciutat, ha agraït que sigui anada al davant de Lleida en l’aposta pels vehicles híbrids" i ha recordat que la societat està vivint un canvi global de la mobilitat.

Arriben els primers autobusos híbrids a Lleida

Arriben els primers autobusos híbrids a Lleida

tracking