SEGRE

SUCCESSOS FOC

Vuit intoxicats i sis famílies desallotjades al cremar-se el menjador d'un pis a la Mariola

Quatre dones, dos nens de sis i dos anys i dos nadons de 16 mesos, traslladats a l’Arnau per inhalació de fum, tres en estat greu || Els evacuats no van poder tornar a l’edifici i van ser reallotjats

Veïns afectats pel succés.

Veïns afectats pel succés.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Vuit persones, entre elles dos nadons de 16 mesos, van resultar ahir intoxicades per fum i sis famílies van haver de ser desallotjades per un incendi en un pis a la Mariola.

Els fets van ocórrer pocs minuts abans de les set de la tarda a l’immoble de tres plantes situat en el número 27 del carrer Músic Vivaldi, on es troba l’associació de veïns del barri, situada als baixos.

La Urbana va tallar el carrer i van treballar vuit dotacions de bombers i set ambulàncies del SEM

Per causes que es desconeixen i que s’estan investigant, el foc es va originar al menjador del pis 1r 2a, on en aquell moment es trobaven una dona i dos dels seus fills.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar vuit dotacions dels Bombers, els efectius dels quals van anar porta per porta per desallotjar els veïns, ja que quan van ocórrer els fets hi havia a l’interior de l’immoble una quinzena de persones.

Per la seua part, la Guàrdia Urbana, que va comptar amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra, va tallar el carrer per facilitar el treball dels serveis d’emergències, entre aquests set ambulàncies del SEM. I és que vuit persones, els inquilins del pis afectat i veïns dels pisos superior que van sortir als balcons, van haver de ser ateses per intoxicació després que passessin molta estona inhalant fum i van ser evacuades posteriorment a l’Arnau de Vilanova. Tres d’elles (dos dones de 28 i 24 anys i un nadó de 16 mesos), en estat greu.

En el cas de la resta dels ferits (dos dones de 35 i 33 anys, una nena de dos anys, un nen de sis i la seua germana, un nadó de 16 mesos), l’estat era menys greu. No obstant, segons van informar fonts municipals ahir a la nit, la majoria de ferits van ser donats d’alta després de rebre atenció sanitària.

Els Bombers van treballar durant gairebé dos hores per poder extingir les flames. Cap a les vuit, van començar a ventilar l’edifici i a revisar l’estructura de l’immoble al costat de la tècnica municipal.

Segons els primers informes, la construcció no va quedar afectada a causa del foc. Malgrat això, les sis famílies residents a l’immoble no van poder tornar a les seues cases, ja que estaven afectades per la intensa fumarada que s’havia generat.

Cinc van ser reallotjades pels serveis socials de l’ajuntament de Lleida a l’hotel Sansi, mentre que la sisena ho va fer amb familiars.

Veïns afectats pel succés.

Veïns afectats pel succés.

tracking