SEGRE

TRIBUNALS HORTA

Anul·len una sentència sobre la granja Pifarré de l’Audiència

El TSJC insta a valorar més proves i documents i a dictar-ne una altra

La família Pifarré, davant de la porta que tanca l’accés a la granja.

La família Pifarré, davant de la porta que tanca l’accés a la granja.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha declarat nul·la la sentència de l’Audiència de Lleida del febrer d’aquest any respecte al cas de Ramaderia Pifarré al no haver tingut en compte certes proves i documents, i determina que aquest tribunal ha de valorar-los i dictar sentència de nou.

La resolució indica que no es van tenir en compte fets ocorreguts posteriorment a la sentència de primera instància, com la col·locació per la Paeria de senyals que limiten la circulació de camions pel camí d’Adif alternatiu.

Assenyala que tampoc es van acceptar documents administratius posteriors, com una resolució de la Paeria i una altra del departament d’Agricultura que posen de manifest les dificultats de la granja des del tancament del camí per part del veí després de la sentència del jutjat de primera instància.

No obstant, el TSJC no valora si la família Pifarré pot utilitzar o no el camí propietat del veí (Plagar i Serveis Socials) sobre el qual addueix tenir servitud de pas.

Només estima parcialment el recurs de cassació i extraordinari per infracció processal presentat per la família Pifarré contra la sentència de l’Audiència, que havia desestimat el recurs d’apel·lació imposat contra la sentència del jutjat de primera instància número 3 de Lleida que va determinar la inexistència d’aquesta servitud.

Aquest diari va intentar sense èxit posar-se en contacte amb el lletrat de Plagar i Serveis Socials.

tracking