SEGRE

successos

Els Bombers treballen en diversos incendis de matinada a Lleida

Un vehicle ha cremat totalment en un pàrquing privat al carrer Magí Morera, un altre cotxe s’ha incendiat a l’N-II a Lleida i el foc ha destruït unes golfes a Albesa

Els Bombers treballant en l'incendi al pàrquing de Magí Morera.

Els Bombers treballen en diversos incendis de matinada a LleidaBombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat han treballat durant tota la matinada per extingir un foc que ha cremat totalment un vehicle estacionat a l’aparcament privat al carrer Magí Morera, 30, a la ciutat de Lleida. Segons els Bombers, un parell de cotxes més, estacionats a la vora, han quedat afectats parcialment pel foc.

En aquest servei, que havia estat alertat a les 01.11 hores de la matinada, hi han treballat 9 dotacions dels Bombers, que encara ara estan ventilant l’interior de l’aparcament.

Com a mesura preventiva ha calgut evacuar la finca, però no s’ha produït cap ferit.

Incendi d’un vehicle mentre circulava per Lleida

Els Bombers també han treballat de matinada a Lleida per extingir un vehicle que ha quedat totalment calcinat després d’incendiar-se mentre estava circulant per la carretera N-II, al pas pel punt quilomètric 464,2. Hi han treballat 2 dotacions dels Bombers, que havien estat alertades a les 02.14 hores de la matinada. El foc, ja totalment extingit, no ha fet ferits.

Cremen unes golfes en una casa d’Albesa

D’altra banda, els Bombers de la Generalitat també han treballat en un incendi d’habitatge a Albesa (carrer Nou, 10), on el foc ha destruït totalment les golfes d’una casa de tres alçades. L’avís havia arribat a les 00.08 hores.

Segons apunten els Bombers, l’incendi, les causes del qual encara no s’han determinat, podria haver afectat les bigues de la casa, raó per la qual l’habitatge ha quedat precintat de manera preventiva, a l’espera que els serveis tècnics municipals puguin fer-hi una revisió de l’estructura.

L’incendi havia quedat controlat a les 01.04 hores i extingit, a les 02.39h.

tracking