SEGRE

COMERÇ

Els compradors omplen les botigues en l’últim dia festiu abans del Nadal

A l’Eix han obert la majoria de locals i s’ha registrat una gran afluència a la tarda

Els compradors omplen les botigues en l’últim dia festiu abans del Nadal

Els compradors omplen les botigues en l’últim dia festiu abans del Nadal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El diumenge més proper al Nadal acostuma a ser un dels dies festius de la campanya de més vendes i la jornada d’avui ha seguit aquesta tònica, amb una gran afluència a les botigues, que han optat per obrir les seues portes, en especial durant la tarda. A l’Eix Comercial han obert la gran majoria de locals i hi ha hagut molt moviment. També han obert les grans superfícies i botigues de la Zona Alta, mentre que a la resta de la ciutat, com sol ser habitual, han estat molts menys els locals que han aixecat la persiana.

Les compres de regals i el fet que moltes persones ja hagin ingressat la paga extra de Nadal sempre animen les vendes per aquestes dates en el que és l’últim dia festiu de botigues obertes de la “marató” que es va iniciar el passat 28 de novembre i que acabarà aquest dissabte, després de 27 dies seguits de compres i de treball sense gairebé descans per a molts dependents i comerciants.

El sector confia que aquesta campanya de Nadal se saldarà amb un increment de vendes, reflectint el repunt de l’activitat econòmica respecte a l’any passat, que xifren entorn d’un tres per cent, que pot augmentar fins un 5% a les zones de més concentració comercial. La campanya de Nadal encara ara els seus dies de més feina, per la proximitat de la celebració de Reyes, ja que molts clients deixen les compres per a última hora. A més, algunes cadenes estan fent ja ofertes i promocions anticipant les rebaixes que s’iniciaran el 7 de gener, la qual cosa anima encara més l’activitat a les botigues.

tracking