SEGRE

successos

Dos detinguts per dos robatoris en pisos de l'avinguda de Garrigues la mateixa matinada

En els dos casos van ser sorpresos quan forçaven la porta dels habitatges

Material intervingut pels agents als dos detinguts.

Dos detinguts per dos robatoris en pisos de l'avinguda de Garrigues la mateixa matinadaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat diumenge dos homes, de 21 i 31 anys d'edat, veïns de Lleida i nacionalitat espanyola, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força a l'interior domicili en grau de temptativa.

Segons ha explicat aquest dimarts la policia, els fets van succeir la matinada del passat diumenge quan un veí de l'Avinguda de les Garrigues de Lleida va escoltar un fort cop en la porta d'accés al seu domicili. Tot seguit, el propietari del pis va comprovar com algú estava manipulant el pany de la porta. En veure aquesta acció, va cridar i els dos lladres van fugir corrents.

Els agents, durant la inspecció ocular, van constatar que els lladres havien aconseguit desmuntar l'espiell i el pany de la porta.

Una hora més tard es va rebre una nova alerta per un incident similar al mateix carrer. En aquest cas, un veí va trucar al 112 ja que veia com dos homes trencaven el pany d'un pis del mateix replà. Aquests, en veure's sorpresos, van marxar ràpidament del lloc.

Immediatament es va muntar un dispositiu policial que va permetre localitzar, en un carrer paral·lel als Camps Elisis, dos homes que coincidien amb la descripció dels presumptes autors. Durant el seu escorcoll se’ls va intervenir dos bombins de porta, un embellidor, un joc de vuit claus de porta, uns guants i dos tornavisos.

Per aquest motius els agents van detenir els dos homes com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força en domicili en grau de temptativa.

Un cop a comissaria els investigadors van comprovar que l'embellidor i un dels bombins intervinguts era d'un dels pisos violentats.

Els detinguts, tots dos amb antecedents, van passar dilluns a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking