SEGRE

Ensenyament

El barri del Secà de Sant Pere tindrà el pròxim curs un institut

S’ubicarà a l’edifici de l’antiga escola Ginesta i acollirà els alumnes de sisè del Torre Queralt

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El barri del Secà de Sant Pere comptarà a partir del pròxim curs amb un institut propi, el nom del qual encara està per decidir, que s’ubicarà a l’edifici de l’antiga escola Ginesta. Així ho ha anunciat aquest migdia el delegat d’Ensenyament, Miquel Àngel Cullerés, que ha concretat que el centre de Secundària donarà cabuda als alumnes que aquest any cursen sisè de Primària a l’escola Torre Queralt (resultat de la fusió dels col·legis Ginesta i Terres de Ponent). "L’institut s’obrirà amb una línia i mitja, amb unes trenta-sis places en primer de l’ESO", ha manifestat Cullerés.

La posada en marxa del nou institut també implicarà la contractació de quatre o cinc docents i no caldrà fer obres d’envergadura a l'edifici. Així mateix, el pròxim curs tots els alumnes d’Infantil i Primària de Torre Queralt estaran ubicats en un mateix centre, a l’antic edifici de Terres de Ponent.

La tinenta d’alcalde d’Educació, Montserrat Parra, ha subratllat que és una excel·lent notícia, ja que el Secà comptarà amb noves places d’institut públiques. La comunitat educativa i l'Ampa del Torre Queralt també ha qualificat la notícia com a "molt positiva, el millor anunci que ens podien donar".

El nou institut s'ubicarà a l'antiga escola Ginesta

El Secà tindrà el pròxim curs un institut

El Secà tindrà el pròxim curs un institut

tracking