SEGRE

EDUCACIÓ COL·LEGIS

Pares del Dominiques dinen al centre per avaluar menús i servei

Obre el menjador escolar a les famílies un dia a la setmana perquè el coneguin de primera mà || Després responen una enquesta que servirà per millorar-lo

Xavier i Begoña van dinar dilluns amb la seua filla Núria al menjador escolar.

Xavier i Begoña van dinar dilluns amb la seua filla Núria al menjador escolar.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Abril, de P-4, va compartir dinar dilluns passat amb la seua mare, Carolina. Igual que van fer Begoña i Xavier amb la seua filla Núria, de primer de Primària. La peculiaritat és que no van dinar a les seues cases ni en un restaurant, sinó al col·legi. I és que pares i fills poden compartir àpat al menjador de l’escola Fedac Lleida (Dominiques) en el marc d’una iniciativa que el centre ha posat en marxa aquest curs perquè les famílies coneguin de primera mà aquest servei, la qualitat i quantitat d’aliments que serveixen i les activitats complementàries que programen a la franja horària de 13.00 a 15.00 hores. “Jo he vingut per saber com és el menjador escolar i també per veure com es comporta la meua filla perquè és el primer any que es queda a dinar al col·legi”, va indicar Carolina. Per cert, de menú hi va haver macarrons, calamars amb enciam i panís i pera.

La directora del col·legi, Cristina Rourera, va explicar que un dia a la setmana un o dos pares que prèviament s’han inscrit acudeixen a l’escola al migdia, els seus fills els reben i els porten fins al menjador, on comparteixen el dinar amb la resta dels alumnes. Va detallar que van iniciar aquesta activitat al novembre i que de moment ja han dinat al centre deu famílies. “Ho tenim ple fins al març i hi ha llista d’espera”, va assegurar la directora.

Els participants responen després una enquesta telemàtica i a final de curs s’analitzaran els suggeriments per veure si és necessari aplicar alguna millora. La directora va afirmar que ara per ara l’activitat està resultant un èxit, per la qual cosa es plantegen continuar-la el curs vinent i fins i tot ampliar-la a més dies a la setmana

D’altra banda, cada dia diversos nens mengen a la denominada “taula restaurant”, amb estovalles i copes, i els serveixen refrescos, patates i olives, a més del mateix menjar que a la resta. En aquesta taula dinen els nens “que es porten bé”, va apuntar la directora, encara que va reconèixer que tots acaben passant-hi algun dia.

Xavier i Begoña van dinar dilluns amb la seua filla Núria al menjador escolar.

Xavier i Begoña van dinar dilluns amb la seua filla Núria al menjador escolar.

tracking