SEGRE

EQUIPAMENTS PARTICIPACIÓ

Propostes via web per al xalet dels Camps Elisis

La Paeria obre la setmana que ve el procés participatiu per decidir el seu futur || A la primavera sortirà a concurs amb altres usos

Imatge de l’edifici, quan encara funcionava com a discoteca.

Imatge de l’edifici, quan encara funcionava com a discoteca.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria obrirà la setmana que ve un procés participatiu a través d’internet per decidir els futurs usos del xalet modernista dels Camps Elisis, que fins a finals de l’any passat va funcionar com a discoteca sota el nom de River Cafè. El tinent d’alcalde Rafael Peris va explicar que el debat es canalitzarà a través del web de l’acabada de crear Taula de Promoció de la Ciutat i que, una vegada s’hagin recollit aquestes aportacions, s’organitzarà al març una reunió de la taula oberta a la participació de les persones, entitats i empreses interessades a contribuir al debat.

La idea és disposar a començaments d’abril d’un document que reculli les aportacions plantejades a través d’internet i en la reunió, que serveixi com a base per redactar un nou plec de condicions per treure a concurs la gestió d’aquest espai amb nous usos. Aquest edifici, catalogat pel seu interès arquitectònic, va funcionar com a discoteca durant dos dècades fins al tancament a finals de l’any passat, a l’acabar la concessió. La Paeria tenia intenció de dedicar-lo a usos hotelers del parc, però la Crida per Lleida va exigir un procés participatiu, que el govern va acceptar.

La Taula també treballa a definir els estudis sobre impacte social de la implantació de grans superfícies i el pla estratègic del comerç que la Paeria va pactar amb el sector.

tracking