SEGRE

EDUCACIÓ SERVEIS

Els pares demanen millores en el servei de menjador de les bressol

Els representants de la Fapac registrant les seues propostes.

Els representants de la Fapac registrant les seues propostes.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La delegació a Lleida de la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (Fapac) reclama a la Paeria poder participar en una comissió de seguiment que controli el funcionament del servei de menjador de les escoles bressol municipals. La Fapac també exigeix a l’ajuntament que les condicions de la licitació del servei tinguin en compte mesures com reduir de vuit a sis el nombre d’alumnes per monitor, millorar els menús seguint les recomanacions de l’Agència de Salut Pública de Catalunya i que l’empresa elabori un pla de reducció de residus. Són propostes incloses en un document de vint-i-sis punts que ahir van entregar al registre de la Paeria. La presidenta de la Fapac a Lleida, Elisa Solé, va criticar que la Paeria no els hagi informat directament de l’inici de la licitació i per això se senten “menyspreats”. Va dir que després de demanar explicacions, la Paeria els va concedir tres dies per presentar les propostes.

D’altra banda, la Fundació Escola Cristiana va denunciar ahir la “campanya de desprestigi” que al seu entendre pateixen els centres concertats religiosos des de diferents sectors.

Ha enviat una carta a les famílies dels 250.000 alumnes que van als seus centres per demanar-los ajut davant dels intents per “desacreditar-los”.

tracking