SEGRE

tribunals

L'apunyalador neonazi es nega a declarar en l'inici del judici

Alejandro Ruiz Vidal està acusat per cinc intents d’assassinat en només vint minuts el 22 de setembre del 2014

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alejandro Ruiz Vidal, l'apunyalador neonazi, s'ha negat a declarar aquest dilluns en l'inici del judici a l'Audiència de Lleida, en què se l'acusa de cinc intents d'assassinat el 2014. Ruiz no ha respost les preguntes del fiscal, de les defenses i, ni tant sols, les del seu propi advocat.

Fiscalia sol·licita per a l'acusat 81 anys de presó, petició que s’eleva fins als 86 anys amb les acusacions particulars.

Segons les acusacions, Alejandro Ruiz Vidal va sembrar el pànic a Lleida en només vint minuts el 22 de setembre del 2014 en un periple que va començar al passeig de Ronda i Rovira Roure i va acabar al Parc de les Vies.

En aquest recorregut, Ruiz va apunyalar cinc persones. Després, se’n va anar al seu pis a Rovira Roure, li va calar foc i va fugir agafant un taxi fins a Balaguer. Va ser detingut l’endemà després de tornar a Lleida.

El judici continua amb la declaració com a testimonis dels agents i els bombers que van atendre les víctimes i van participar en la localització i l’arrest de l’agressor.

Alejandro Ruiz, aquest dilluns a la banqueta dels acusats a l'Audiència de Lleida.

L'apunyalador neonazi es nega a declarar en l'inici del judiciA.G.

tracking