SEGRE

BARRIS REIVINDICACIONS

El Barri Antic entrega 440 signatures per demanar serveis i contra un alberg

Veïns del Barri Antic van presentar les firmes a l’OMAC.

Veïns del Barri Antic van presentar les firmes a l’OMAC.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Veïns i comerciants del Centre Històric i l’Eix Comercial van presentar ahir al registre de la Paeria les 440 firmes a favor de dignificar el barri, dotar-lo de més serveis per als residents i distribuir per tota la ciutat els equipaments contra l’exclusió social, concentrats majoritàriament en aquest barri.

L’anunci de la Paeria sobre la intenció d’adquirir l’antiga residència Pare Coll de l’Eix Comercial per habilitar un alberg per a les persones sense sostre (a més d’altres serveis) va ser el detonant que va portar veïns i comerciants de la zona a iniciar la recollida de signatures. “No n’hem aconseguit gaires, però seguirem lluitant per dignificar i millorar el barri, tenim idees i projectes i ben aviat presentarem més instàncies a l’ajuntament sobre les actuacions que considerem prioritàries”, va explicar Josep Maria Muñoz, de la Plataforma del Pla de l’Aigua. Entre les actuacions, destaquen posar en marxa el centre de dia per a ancians de Santa Clara, ja que “al barri viu molta gent gran”, reforçar la il·luminació en algunes zones o idear una nova escola per al Barri Antic que desestigmatitzi la Cervantes i permeti reduir la ràtio d’alumnes.

Així mateix, van tornar a demanar reunir-se amb l’alcalde, Àngel Ros, una audiència que ja van sol·licitar el 22 de novembre passat sense obtenir cap resposta per part de la Paeria.

tracking