SEGRE

URBANISME PARCS

Obres per condicionar i posar tanques a les Basses i habilitar dos pàrquings

Al maig es presentarà el pla urbanístic del parc i després es licitarà el càmping

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament ha posat en marxa un pla de xoc per millorar l’estat del parc de les Basses, deteriorat després d’anys en desús, i facilitar que sigui de nou una zona de lleure i passeig “de referència” per als lleidatans. Aquesta actuació, que suposa una inversió de 120.000 euros i es finalitzarà al maig, inclou tancar el parc a la circulació i habilitar dos aparcaments als accessos, un a peu de l’N-240 (per a 205 vehicles) i un al costat de la pista d’atletisme (per a 118). No seran asfaltats, sinó integrats a la vegetació. També es millora la seguretat, amb una nova tanca perimetral per separar-la bé de la carretera. Finalment, s’actua, com es fa cada any abans de Pasqua, a condicionar la zona de les barbacoes reparant els elements deteriorats. A més, s’instal·laran dos mòduls amb serveis sanitaris, inicialment provisionals (per al dia de la Mona) i, després els definitius.

L’alcalde, Àngel Ros, va anunciar que el mes de maig estarà acabat el pla urbanístic que definirà els usos del parc, una vegada descartat el projecte temàtic dels Barrufets. Reordenarà els accessos, incloent itineraris verds de connexió amb la ciutat, i determinarà una zona per a usos de lleure turístic al lloc on hi havia l’antic càmping. Aquesta àrea es traurà a licitació en breu per recuperar aquest ús de càmping amb bungalous, així com el de restauració i altres de vinculats al lleure i l’esport que puguin plantejar els licitadors, com una zona de jocs o tirolina, per exemple, va indicar Ros.

En aquest sentit, Ros va vincular l’actuació a una moció del PP aprovada per àmplia majoria al febrer. El portaveu popular, Joan Vilella, va participar en la presentació de l’actuació i va ressaltar que permetrà que els ciutadans tornin a disfrutar del parc. ERC va recordar que les obres estaven previstes en el pacte pressupostari amb el PSC per al 2016.

Dos operaris treballant en la millora de la zona de les barbacoes, que continuen utilitzant-se.

Dos operaris treballant en la millora de la zona de les barbacoes, que continuen utilitzant-se.ÒSCAR MIRÓN

Dos operaris treballant en la millora de la zona de les barbacoes, que continuen utilitzant-se.

Dos operaris treballant en la millora de la zona de les barbacoes, que continuen utilitzant-se.ÒSCAR MIRÓN

tracking