SEGRE

TRÀNSIT

La Urbana 'caça' setze conductors ebris i n'envia quatre al jutge

Un dels conductors ebris va causar un accident a Ronda.

Un dels conductors ebris va causar un accident a Ronda.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va efectuar diumenge diversos controls preventius d’alcoholèmia que van suposar que un total de setze conductors fossin denunciats per estar sota els efectes de l’alcohol i que quatre acabessin sent expedientats per la via penal (que s’aplica quan se supera els 0,60mg/l).

La resta dels infractors només s’enfronta a una sanció administrativa.

Un dels denunciats és el xòfer de 40 anys que va causar una col·lisió múltiple a mitja tarda al passeig de Ronda que va causar ferides lleus a tres persones. La seua alcoholèmia va donar un resultat de 0,88 mg/l. A Alcalde Porqueres, a les 15.54 hores, van requerir un conductor de 43 anys que va donar 0,70 mg/l. Les altres dos denúncies penals es van registrar durant la matinada a la rambla d’Aragó. A les 02.40 hores, un veí de Lleida de 40 anys va marcar 1,16 mg/l en el test d’alcoholèmia. Així mateix, van comprovar que ja tenia el permís suspès temporalment per sentència judicial. Finalment, a les 04.10 hores, un home de 53 anys va marcar 0,78 mg/l.

D’altra banda, passada la mitjanit, també va ser denunciat penalment un jove de 22 anys després de comprovar que tenia retirada la llicència de conduir perquè havia perdut tots els punts del carnet. Va ser interceptat en un control situat a l’altura del número 80 de l’avinguda Rovira Roure.

tracking