SEGRE

TRIBUNALS

Absolta la dona acusada de rebre un paquet amb cocaïna al seu habitatge

A Balaguer, i ha estat enjudiciada a Lleida

L’Audiència ha absolt aquesta veïna de Balaguer.

L’Audiència ha absolt aquesta veïna de Balaguer.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència Provincial ha absolt la veïna de Balaguer que va ser jutjada el passat 23 de març a Lleida acusada de recollir un paquet procedent de Colòmbia amb deu quilos de cocaïna. El tribunal ha dictaminat que no s’ha pogut acreditar que ella fos la destinatària de la droga. En la seua declaració, la dona va assegurar que en desconeixia el contingut. El valor de mercat de la droga era de 126.578 euros. La Fiscalia demanava una condemna de vuit anys de presó i una multa de 250.000 euros. La defensa va demanar l’absolució.

D’altra banda, Audiència Provincial de Lleida jutjarà el pròxim dimecres 19 d’abril tres homes acusats de traficar amb cocaïna des d’un bar de la capital del Segrià. Es dóna la circumstància que un d’ells era el responsable del local.

El fiscal demana 3 anys i mig de presó per a tres acusats de traficar utilitzant un bar de tapadora a Lleida

Entre els tres els van confiscar 52 grams de cocaïna. La Fiscalia sol·licita per als imputats les penes de tres anys i mig de presó per un delicte contra la salut pública. Els tres van ser detinguts el 2015 per la Policia Nacional, que va obrir una investigació al sospitar de la possible venda de cocaïna des d’un bar de la ciutat.

En el registre a l’habitatge de l’encarregat del local, A.B.O., de nacionalitat brasilera, van trobar 20 grams de cocaïna i una balança de precisió. A la casa de R.A.S.L., d’origen dominicà, van trobar 14 grams i en la de J.P.S.M. van intervenir-ne 18 més. El Ministeri Públic assegura que “els tres acusats es coneixien, segons es desprenen del resultat de les escoltes telefòniques”. A part de les peticions de presó, la Fiscalia també demana per al responsable del local el pagament d’una multa de 2.400 euros i de 1.500 i 2.000 euros, respectivament, per als altres dos processats.

tracking