SEGRE

urbanisme

Lleida tindrà el seu primer Street Work Out

La Paeria instal·larà al parc de Santa Cecília barres a diferents alçades, paral·leles dobles, escala sueca i un banc inclinat per fer abdominals

La visita d'aquest dimecres al parc de Santa Cecília de Lleida.

Lleida tindrà el seu primer Street Work OutHermínia Sirvent / Paeria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Lleida instal·larà el primer Street Work Out de la ciutat al parc de Santa Cecília, al costat de la pista poliesportiva ja existent i de la zona amb aparells per fer gimnàstica a l’aire lliure. El projecte adequarà l’espai amb un paviment amortidor apte per a la instal·lació d’un conjunt d’elements formats per barres a diferents alçades, paral·leles dobles, escala sueca i un banc inclinat per fer abdominals.

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció i Gestió de l’Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, ha visitat aquest dimecres l’espai on es faran les obres, que tindran una durada d’unes quatre setmanes.

El president del club esportiu Newton Barz, Andrés Felipe Grisales, ha afirmat que és un privilegi comptar amb aquesta zona esportiva, perquè ajudarà a seguir amb el treball que fan i a donar-li més difusió. Ha detallat que aquest esport ve a ser com la gimnàstica esportiva portada al carrer, menys rigorosa però amb molta tècnica i visualitat, que improvisa i crea moviments.

El 20 de maig Lleida acollirà les fases classificatòries del campionat d’àmbit estatal d’aquesta disciplina (al carrer Sícoris, 22) i el president del club d’Street Work Out ha apuntat la possibilitat d’acollir noves competicions amb el nou equipament.

Els elements esportius que s’instal·laran a l’Street Work Out estan formats per barres i pilars metàl·lics amb nodes d’unió metàl·lics de DUR alumini d’última generació, amb quatre revestiments de cautxú que són antilliscants i garanteixen la seguretat de les instal·lacions esportives i dels seus esportistes o practicants d’aquest esport. També es construirà una zona amb paviment de formigó per poder realitzar exercicis de flexions i altres. Cada un dels diferents espais tindrà la seva corresponent àrea de seguretat en quant a espai mínim per al correcte ús, així com el tipus de paviment que ha de ser amortidor i tenir les característiques necessàries segons l’alçada de caiguda de cada equip o element.

En aquesta zona s’instal·larà una font, es reubicaran els bancs existents a la zona -en un lateral- i es modificarà la barana existent.

tracking