SEGRE

EQUIPAMENTS

Recta final per obrir el parador del Roser

Operaris ja instal·len el mobiliari i els elements de decoració previstos a les 53 habitacions

Roser 1

Roser 1LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’adequació de l’antic convent del Roser del carrer Cavallers com a parador nacional de turisme està per fi a la recta final. Operaris descarregaven aquest dimecres mobiliari i elements de decoració per a les habitacions, com somiers, butaques, taules i penjadors, però la direcció del parador va afirmar que encara no han fixat una data per a l’obertura.

IMATGES: El Parador per dins

Recentment, l’alcalde va assegurar que entraria en servei abans de l’estiu. En tot cas, els successius terminis anunciats per l’Estat han estat depassats. Els últims van ser entre el gener i el febrer d’aquest any i, al quedar sobrepassats, després de Setmana Santa. L’obra civil va quedar acabada el novembre de l’any passat (es va iniciar el març del 2010, malgrat que ja va ser presentat el 2005) i des d’aleshores s’ha anat adjudicant a diferents empreses el subministrament d’equipament de cuina, mobiliari i decoració, i també il·luminació i accessoris de bany.

En total, la inversió en el parador assoleix els 12,9 milions, ja que va ser adjudicat per 11,6, però cal sumar 700.000 euros de l’equipament. Té 53 habitacions dobles situades al voltant del claustre, que ha estat cobert i acollirà la sala d’estar i la cafeteria.

IMATGES: El Parador per dins

Roser 2

Roser 2LLEONARD DELSHAMS

tracking