SEGRE

SUCCESSOS

Quatre detinguts a Lleida acusats de formar part d’una xarxa de narcotraficants

La Policia Nacional els va intervenir 113 quilos de cocaïna

Quatre detinguts a Lleida acusats de formar part d’una xarxa de narcotraficants

Quatre detinguts a Lleida acusats de formar part d’una xarxa de narcotraficantsPolicía Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Policia Nacional ha desarticulat una organització dedicada al narcotràfic que amagava la droga en vehicles amb doble fons. En total hi ha sis detinguts, quatre d’ells a Lleida, i dos a les localitats malaguenyes d’Estepona i San Pedro de Alcántara. En total, la Policia va decomissar 113 quilos de cocaïna, un vehicle i 3.574 euros en efectiu. Als detinguts se’ls atribueixen els delictes de pertinença a organització criminal i tràfic de drogues, segons ha informat la Policia.

L’operació es va iniciar el febrer passat a Estepona després d’una actuació policial que va permetre interceptar un vehicle amb 90 quilos de cocaïna trobats en un doble fons. El cotxe va ser abandonat pel seu conductor després de saltar-se moments abans un control policial i al seu interior els agents van trobar la droga oculta en un doble fons de la carrosseria. Les indagacions van conduir els agents fins el port d’Algesires, per on era introduïda la cocaïna. Els investigadors van trobar un contenidor amb 23 quilos de cocaïna, pel que sembla, de la mateixa partida i idèntica procedència sud-americana a la intervinguda a Estepona.

Els agents van identificar i van localitzar el principal investigat -conductor del vehicle intervingut-, un home de 34 anys veí d’Estepona, que formava part d’una xarxa de narcotràfic. Més tard es va constatar que, a més del principal investigat, la banda la integraven diverses persones residents a Lleida, cada unes de les quals executava una funció determinada dins del grup i que anaven des del transport fins la preparació dels cotxes, passant per tasques de suport.

tracking