SEGRE

Segueix en directe el ple sobre l'estat de la ciutat

Aquest dimarts podeu seguir en directe (9.15 h) el ple extraordinari de política municipal sobre l'estat de la ciutat de Lleida a través de Lleida TV, o bé, en 'streaming' a Segre.com

Una imatge del ple de la Paeria d'aquest divendres.

El ple de la Paeria aprova modificar el vial d'accés a la futura zona comercial de Torre SalsesLleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del grup del PDeCAT, Toni Postius, va anunciar aquest dilluns que presentaran una proposta de resolució al ple de l’estat de la ciutat d’avui per reclamar a la Paeria que actuï per frenar la cadastrada en construccions de l’Horta. “La revisió cadastral s’ha fet amb valors fora de mercat i castigarà les rendes agràries. Demanem que sigui l’ajuntament qui es planti davant el Cadastre i que si les valoracions no són reals les revisi cas per cas per posar fi a una situació injusta”, va afirmar. La proposta del PDeCAT planteja una “bonificació íntegra” de l’import de l’IBI als béns urbans de l’Horta, Sucs i Raimat. La formació també presenta una altra proposta per garantir que el català continuï sent llengua preferent a la Paeria.

“Amb la llengua no s’hi juga. Ros tindrà l’oportunitat de demostrar si és al costat de la majoria social preocupada pel que està passant a Lleida”, va dir Postius.  L’última proposta del PDeCAT exigeix el compliment dels acords presos i que es publicitin.

Per la seua banda, Ciutadans plantejarà al ple d’avui una proposta per fomentar convenis d’intercanvi cultural amb poblacions properes; la implantació de punts amb wifi gratuït al carrer; i una petició perquè la selecció espanyola de futbol jugui a Lleida.

Al seu torn, ERC també té una altra proposta per exigir el compliment dels acords pactats. Creuen que el govern municipal actua amb “desídia i desinterès” en l’aplicació de propostes aprovades i que busca “argúcies”

tracking