SEGRE

Testimonis diuen que el presumpte esquarterador de Lleida i la víctima es van amenaçar dies abans al carrer

El cadàver va ser tallat amb una serra, un destral i un ganivet, segons els forenses

L’acusat del crim, a l’esquerra, al costat del cunyat, imputat per encobriment, ahir al judici.

L’acusat del crim, a l’esquerra, al costat del cunyat, imputat per encobriment, ahir al judici.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Audiència de Lleida ha acollit aquest dimarts la segona jornada del judici contra Cruz Javier de los Santos, el ciutadà dominicà de 45 anys acusat de matar i esquarterar un compatriota el juny de 2011 a Lleida i escampar les seves restes al riu a la zona de la Mitjana.

Segons han declarat els forenses, les parts trobades al riu Segre entre el juliol i l’octubre de fa sis anys pertanyien a la mateixa persona i es van tallar ‘post-mortem’ el mateix dia de la mort de l’home. El cadàver havia estat tallat amb diferents estris: una serra, una destral i un ganivet.

També han establert que la persona havia mort entre 36 hores i 10 dies abans del 5 de juliol, que és quan es va localitzar un bocí de la cama dreta de la víctima. Els forenses han detallat que la van poder identificar per les empremtes dactilars del braç trobat i per una pròtesis dental, ja que l’home tenia antecedents policials.

Aquest dimarts han declarat també agents de la Guàrdia Urbana, familiars i veïns del bloc okupat on vivien la víctima i el presumpte agressor. Alguns testimonis han dit que tots dos havien discutit i que s’havien amenaçat dies abans en ple carrer.

Demà dimecres declararan diversos pèrits policials i el judici s'allargarà fins divendres.

tracking