SEGRE

Finalitzen les obres de reforma de l'antiga N-II a Lleida

S’ha construït una rotonda i un carril bicicleta entre l’avinguda de l’Exèrcit i el polígon Creu del Batlle

Visita a la finalització de les obres de l'antiga N-II a Lleida

Finalitzen les obres de reforma de l'antiga N-II a LleidaÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros; la sotsdelegada del Govern a Lleida, Imma Manso,;el tinent d’alcalde i regidor d’Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, els presidents de les associacions de veïns de la Caparrella, Rufea i Butsènit, i diversos representants de les empreses presents a la zona, han inaugurat aquest dijous les obres de millora de la seguretat i dels accessos a l’antiga N-II i l’Avinguda de l’Exèrcit. La reforma suposa l’increment de la capacitat i l’ordenació de la carretera N-II en el seu accés sud-oest a Lleida.

Les obres han comportat la construcció d’una rotonda i la implantació del carril bicicleta entre l’Avinguda de l’Exèrcit i el polígon Creu del Batlle, amb una longitud de més d’un quilòmetre. A més, s’han incrementat els punts de llum i han sigut plantades 800 unitats de pins, alzines i roures i la plantació d’espècies arbustives autòctones de baix consum d’aigua, que han estat produïdes, en la seva majoria, en els vivers municipals.

Ros ha destacat “la bona col·laboració institucional en aquesta actuació, que finalitza tot el procés de transferència de carreteres del Ministeri de Foment a l’Ajuntament de Lleida. El conjunt d’obres incloses en aquest procés han tingut una dotació d’uns 13 milions d’euros, i el tram que avui s’inaugura un cost aproximat de prop d’1 milió”.

Per la seva banda, la sotsdelegada del Govern a Lleida, Imma Manso, ha afegit que “el projecte es va iniciar a finals de l’any 2007 amb la signatura d’un conveni entre el Ministeri de Fomento i l'Ajuntament de Lleida per al finançament del projecte d'obres de millora dels trams urbans de la xarxa de carreteres de l'Estat al terme municipal de Lleida, i la transferència de la seva titularitat”.

tracking