SEGRE

INFRACCIONS ANIMALS

Multen la propietària de dos gossos perillosos per no tenir-los en regla

Sense la llicència ni l’assegurança obligatòria per a aquestes mascotes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va denunciar ahir la propietària de dos gossos de raça potencialment perillosa perquè no tenia ni la llicència per tenir-los ni l’assegurança obligatòria per a aquest tipus d’animals. La dona va ser denunciada ahir al matí, després que la Guàrdia Urbana va anar al seu habitatge dimecres a la nit al rebre diverses queixes veïnals pels lladrucs de dos gossos que eren a la terrassa. Tanmateix, al no haver-hi ningú al domicili, els agents no van poder procedir a la identificació del propietari dels animals per denunciar-lo per ocasionar molèsties. Els agents van tornar a les 07.00 hores i llavors sí que hi era la propietària. Els agents li van notificar la denúncia per les molèsties i li van demanar la documentació dels gossos, de raça potencialment perillosa, que sí que tenien el xip però dels quals la propietària no tenia llicencia ni l’assegurança obligatòria per a aquest tipus d’animals, per la qual cosa li van obrir un altre expedient sancionador.

D’altra banda, la Urbana també va denunciar ahir al migdia la propietària de tres gossos en una finca de la Bordeta perquè les seues mascotes no tenien xip ni estaven censades.

La nena de 3 anys atacada per un gos a Alcarràs va rebre ahir l’alta hospitalària 8 dies després

D’altra banda, la nena de tres anys d’Alcarràs que va ser atacada brutalment per un gos dimecres de la setmana passada va rebre ahir al migdia l’alta hospitalària. La petita ha estat més d’una setmana ingressada i ha estat tractada de les ferides que li van provocar les múltiples mossegades de l’animal. La més greu és la de la cuixa dreta, que va estar a punt d’afectar-li la vena femoral. Fins a quatre adults van ser necessaris perquè el gos la deixés anar.

tracking