SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Onada de robatoris en cases, torres i magatzems del Camí de la Mariola

En una sola nit, els lladres van saquejar dos habitatges i es van emportar material i una furgoneta d’una nau || Alarma entre els veïns, que demanen més vigilància

Els lladres van entrar en aquest magatzem i se’n van emportar la furgoneta, posteriorment recuperada.

Els lladres van entrar en aquest magatzem i se’n van emportar la furgoneta, posteriorment recuperada.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Malestar entre els veïns de l’Horta de Lleida per una onada de robatoris a la partida Camí de la Mariola. Ahir a la matinada, els lladres van saquejar un habitatge, una torre i un magatzem del qual es van emportar material i una furgoneta, que posteriorment va ser recuperada. No eren els primers robatoris de la setmana. Uns dies abans, també van desconectar l’alarma de l’empresa de gelats Glass, van accedir a les instal·lacions i es van emportar el que hi van trobar de valor. Així ho va denunciar ahir la presidenta de l’associació de veïns de Camí de la Mariola, Marina Pifarré, que va mostrar la seua preocupació per l’“escassa presència policial” a la zona i a l’Horta en general. Segons Pifarré, els lladres tenen la partida estudiada. “Hi ha una furgoneta que va fent voltes i pren imatges de les cases, torres i magatzems”, va assegurar. “Saben on han d’anar i quan. Per això demanem als veïns que vigilin les propietats de tots i entre tots, i que, en cas de ser fora, deixin algun senyal que indiqui que hi ha algú a casa, com ara algun llum encès o la ràdio en marxa”, va afegir.

Fonts dels Mossos d’Esquadra van confirmar ahir els robatoris i van afirmar que hi ha una investigació oberta, encara que al tancament d’aquesta edició no hi havia detencions. Entre els robatoris d’ahir destaca el d’una primera residència els propietaris de la qual s’havien absentat. “Van entrar i els van saquejar la casa”, va afirmar Pifarré. Els lladres van entrar també al magatzem d’una empresa elèctrica. Van desconnectar l’alarma i se’n van emportar material i una furgoneta.

Afirmen que els lladres vigilen la partida i que actuen quan saben que els propietaris no hi són

A més, la setmana passada també es van registrar tres robatoris a sengles torres de la partida Empresseguera i en un escorxador de perdius de Butsènit. “Els veïns de l’Horta no podem anar-nos-en de casa tranquils”, va lamentar Pifarré.

Per la seua part, Salvador Solsona, president de la comissió de l’Horta de la Federació d’Associacions de Veïns de Lleida, va explicar que cada vegada són més els veïns que opten per instal·lar sistemes de seguretat privada, com alarmes o càmeres de videovigilància. “Fa anys que reclamem més presència policial, però no hi ha manera. Entenem que es tracta d’un territori gran i difícil de vigilar, però ens sentim molt desprotegits”, va concloure.

tracking