SEGRE

EQUIPAMENTS

Queixes a l'avariar-se la climatització a la sala d'estudis de Medicina

Per la calor, ja que només funcionen dos dels quatre equips d’aire condicionat

Un usuari de la sala, ahir a la tarda, ventant-se amb un full de paper per combatre la calor.

Un usuari de la sala, ahir a la tarda, ventant-se amb un full de paper per combatre la calor.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una avaria a la climatització de la sala d’estudis del campus de Ciències de la Salut de la Universitat de Lleida (UdL), en plena onada de calor, ha provocat durant els últims dies queixes dels estudiants que la utilitzen durant l’estiu.

“No funciona l’aire condicionat i ahir [per diumenge] la calor era insuportable. És al·lucinant estar a 32 graus dins de la sala. Hi va haver un parell de persones que estaven a punt d’entrar i, al veure la calor que feia dins, van preferir quedar-se fora, a l’ombra d’uns arbres”, va explicar Aldara, una de les afectades.

Fonts de la universitat van confirmar que des de fa uns dies estan avariats dos dels quatre aparells d’aire condicionat que té aquesta sala, amb capacitat per a cent vint persones, tot i que per les dimensions necessita diversos equips per poder tenir una temperatura adequada. Esperen reparar-los, encara que no van concretar quan estaran llestos.

Aquests dies, aquesta sala registra un ús escàs, ja que no és època d’exàmens a la universitat i són dies de vacances, però sempre hi ha estudiants que preparen altres exàmens, com ara una oposició o el MIR, que aprofiten per anar a un d’aquests espais.

Es dóna la circumstància, a més, que aquest serà, al costat de la biblioteca del mateix campus, un dels únics espais d’estudi que estarà obert a tota la universitat a partir de dissabte vinent, quan la UdL porta a terme el tancament anual durant tot el mes d’agost per estalviar despeses.

Durant l’any, la biblioteca de l’edifici del Rectorat, que és la més gran, obre tots els dies, però justament el cap de setmana passat va tancar, com a prèvia ja de l’horari reduït del mes d’agost, quan estarà tancada.

Un usuari de la sala, ahir a la tarda, ventant-se amb un full de paper per combatre la calor.

Un usuari de la sala, ahir a la tarda, ventant-se amb un full de paper per combatre la calor.ÒSCAR MIRÓN

tracking