SEGRE

SANITAT

Clínica de Ponent renova tres plantes i la sala de parts

El dia 16 iniciarà les obres sense afectar l’activitat assistencial || La reforma dels quiròfans, ajornada a l’any que ve

Els operaris han buidat la segona planta d’hospitalització.

Els operaris han buidat la segona planta d’hospitalització.CLÍNICA DE PONENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Clínica de Ponent reorganitza aquests dies l’activitat mèdica i buida alguns espais per abordar una renovació de les instal·lacions, que portarà a terme per fases amb l’objectiu de minimitzar l’afectació en l’atenció als pacients.

Així, el pròxim dia 16, després d’obtenir la llicències d’obres de la Paeria, la clínica començarà a renovar la primera i la quarta planta de l’edifici, que acullen les consultes externes, i la quarta, destinada a hospitalitzacions, així com la sala de parts, que inclourà una banyera de dilatació per a les parteres, que facilita i fa menys dolorosos els infantaments.

L’hospital ha incorporat vuit especialistes els últims mesos, quatre dels quals d’Urologia

Aquestes actuacions s’emmarquen en el pla estratègic amb un pressupost de 3 milions que el grup sanitari Mi Tres Torres, actual gestor de la clínica, va anunciar al març. Les altres reformes s’aniran executant a mesura que s’acabin de renovar els primers espais. En aquest sentit, la reforma del bloc quirúrgic no preveu abordar-se fins a l’any que ve, aprofitant el període estival, quan l’activitat quirúrgica sol ser menor.

D’altra banda, l’antiga L’Aliança també ha reforçat algunes àrees mèdiques amb la incorporació de professionals que exerceixen a l’Arnau de Vilanova. Al servei d’Urologia, s’han incorporat els doctors David Garcia, cap clínic d’aquesta unitat de l’Arnau; Jaume Pelegrí, centrat en la Urooncologia; Sebastián Vélez Guayasamin, i Carlota Sancho. També col·laboren amb aquesta clínica la pneumòloga Marina Florés, el neurocirurgià Víctor Manuel Martínez, el nefròleg Jorge Roig i Alfredo Escartín, cirurgià general i expert en l’aparell digestiu.

S’ha de recordar que Clínica de Ponent és l’únic hospital lleidatà que manté un concert amb la conselleria de Salut, a través del qual el Catsalut deriva determinades intervencions o proves diagnòstiques per reduir les llistes d’espera dels hospitals públics. Durant els sis primers mesos d’aquest any, Salut va derivar a un total de 576 pacients, gran part dels quals al servei d’Oftalmologia.

tracking