SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Ferida una anciana de 87 anys al ser assaltada per un lladre a Unió

Va caure a terra quan un individu la va abordar per l’esquena i li va sostraure la bossa d’una estrebada || Evacuada a l’Arnau i la Guàrdia Urbana busca l’autor

La dona va ser assaltada ahir al matí en aquesta zona, a l’altura del número 5 del carrer Unió.

La dona va ser assaltada ahir al matí en aquesta zona, a l’altura del número 5 del carrer Unió.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una anciana de 87 anys va resultar ferida ahir al matí al ser assaltada per un lladre que li va robar la bossa després de clavar-li una empenta que va fer que la víctima caigués a terra al carrer Unió. La dona va ser evacuada a l’hospital Arnau de Vilanova encara que el seu estat de salut no era greu, segons van apuntar des del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La Guàrdia Urbana va obrir un dispositiu per intentar trobar el lladre a partir de la descripció facilitada per testimonis, però ahir no havia transcendit cap detenció.

L’assalt es va produir cap a les 11.15 hores a l’altura del portal situat al número 5 del carrer Unió. Un individu, d’uns trenta anys i d’entre 1,70 i 1,80 metres, es va abalançar sobre una anciana, li va arrabassar la bossa i va fugir molt de pressa. La dona va caure a terra i va demanar auxili. Pel que sembla, la víctima sortia del portal quan es va produir l’atac. Fins al lloc van acudir diverses patrulles de la Urbana i una ambulància del SEM. La dona va resultar contusionada, va ser atesa in situ i els sanitaris van decidir evacuar-la a l’hospital Arnau per examinar-la i descartar lesions greus. La Urbana va obrir un dispositiu de recerca del lladre gràcies a la descripció que van facilitar els testimonis de l’assalt. A última hora d’ahir, no havien transcendit detencions. Els investigadors creuen que podria tractar-se d’una persona amb antecedents per robatoris.

Testimonis de l’assalt van facilitar la descripció del lladre als agents de la Guàrdia Urbana

D’altra banda, la Urbana va detenir divendres a la matinada un jove de 24 anys i de nacionalitat algeriana que van sorprendre in fraganti quan robava suposadament a l’interior d’una furgoneta d’atenció veterinària estacionada al pàrquing de l’avinguda Madrid. Una patrulla va interceptar l’individu quan intentava fugir. L’home portava una farmaciola. Va ser arrestat acusat de robatori a l’interior d’un vehicle.

tracking