SEGRE

SEGURETAT

Denuncien que nens escalen un mur de la plaça de l'Escorxador

Té uns tres metres, i veïns demanen mesures per evitar aquesta acció de risc

Al cercle, nens escalant el mur de la plaça de l’Escorxador.

Al cercle, nens escalant el mur de la plaça de l’Escorxador.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un mur de diversos metres d’altura de la plaça de l’Escorxador s’ha convertit en un rocòdrom improvisat que alguns nens escalen, amb el consegüent perill que comporta aquesta acció. La imatge mostra dos nens escalant-lo, mentre d’altres els observen des de dalt.

Es tracta del mur de contenció de la serreta de l’Escorxador, d’uns tres metres d’alçada, situat a la part posterior de la plaça i a prop de l’Aula de Teatre. Veïns que resideixen als voltants destaquen la perillositat d’aquesta acció i tenen la intenció de comunicar-ho a l’ajuntament a través de la bústia virtual de suggeriments i queixes, o bé de forma presencial, perquè prengui mesures en aquest sentit.

Una veïna va indicar que aquesta situació es repeteix en els últims dies de forma reiterada i va afegir que veu necessari fer pública aquesta acció temerària abans que tingui lloc un accident.

La Paeria, per la seua part, no va respondre ahir si ja ha rebut alguna queixa en aquest sentit ni si té previst aplicar alguna mesura que impedeixi als nens escalar aquest mur. No obstant, en altres casos d’actuacions de risc de nens o joves, ja ha instat els ciutadans que les denunciïn a la Guàrdia Urbana.

Per exemple, el mes de maig passat, es va fer viral un vídeo d’un adolescent penjat d’una mà a l’ascensor de la Seu Vella posant la seua vida en perill. Així mateix, el 2015 també es va difondre un vídeo d’un nen de 12 anys que va travessar caminant per sobre de l’arc de la passarel·la dels instituts.

tracking