SEGRE

Molta gent però poques compres en el Mercat de les Rebaixes de l'Eix

No obstant, els comerciants preveuen que les rebaixes d’estiu finalitzaran amb augment de vendes

Una parada del Mercat de les Rebaixes de l'Eix Comercial aquest dimecres.

Molta gent però poques compres en el primer dia del Mercat de les Rebaixes de l'Eix ComercialLleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Molta gent i poques ganes de comprar. Aquesta és la valoració que fan els comerços en el primer dia de la 19a edició del Mercat de Rebaixes de l'Eix Comercial de Lleida. Asseguren que els usuaris surten a mirar les paradetes però després els costa més fer el pas de comprar alguna cosa. Amb aquest mercat, els botiguers treuen al carrer aquelles peces de roba i productes que els ha quedat d'aquesta temporada. Els comerços afirmen que el primer dia ha estat una mica fluix, però esperen remuntar les vendes els pròxims dies.

El Mercat de les Rebaixes de l’Eix Comercial de Lleida compta amb una vuitantena de parades, que sortiran al carrer fins divendres en horari comercial.

Els comerciants ofereixen tota mena d’articles de vestit i calçat i, també, peces de joieria, articles de decoració o productes de gastronomia. Els descomptes arriben fins al 70% en alguns casos.

A més a més, el representant dels comerciants ha valorat positivament les vendes en les rebaixes d’estiu, ja que augmentaran, amb molta probabilitat, un 2,5% respecte el mateix període de l’any anterior.

tracking