SEGRE

ENSENYAMENT EQUIPAMENTS

Obres de millora en vuit centres escolars de Lleida per més de 400.000 euros

Renovació d’aules i instal·lacions

Treballs d’ampliació d’aules a l’Escola d’Hostaleria.

Treballs d’ampliació d’aules a l’Escola d’Hostaleria.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament d’Ensenyament executa obres de millora en vuit centres educatius abans de l’inici del curs amb un pressupost global superior als 400.000 euros. El delegat d’Ensenyament, Miquel Àngel Cullerés, va detallar que a la capital estan en marxa actuacions a l’Escola d’Hostaleria (al complex de la Caparrella), l’institut Joan Oró i l’Escola del Treball.

En el primer cas, s’hi habilita un nou espai on s’impartirà el cicle formatiu de pastisseria i forneria i també se’n renova el sistema de calefacció.

Al Joan Oró, els operaris estan canviant una vintena de finestres, mentre que a l’Escola del Treball, un edifici catalogat d’interès historicoartístic per la Paeria, s’hi repara i es rehabilita la coberta.

A comarques, un dels col·legis que són rehabilitats és el d’Arbeca, on es renoven falsos sostres que eren molt antics i es reparen esquerdes. També es reformen, d’altra banda, les aules del col·legi de Ciutadilla, mentre que a l’institut de la Pobla de Segur se substituirà el ferm de la pista poliesportiva i es millorarà una escala exterior.

Cullerés va afegir que també estan en fase d’execució treballs de reforma dels accessos i del sistema de calefacció a l’institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell, així com la renovació de la cuina i dels lavabos de l’escola de Sant Martí de Maldà.

Aquest estiu, el departament d’Ensenyament també ha instal·lat els mòduls prefabricats del nou institut d’Alpicat, que al setembre acollirà els primers seixanta-un alumnes que hi començaran l’Educació Secundària Obligatòria (ESO).

En principi, aquest centre s’anirà ampliant per poder impartir els quatre cursos de l’ESO, encara que l’ajuntament de la localitat ja ha fet públic que sol·licitarà ampliar la seua oferta a batxillerat.

Treballs d’ampliació d’aules a l’Escola d’Hostaleria.

Treballs d’ampliació d’aules a l’Escola d’Hostaleria.ÒSCAR MIRÓN

tracking