SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Pateix cremades greus a l'encendre's la barraca en la qual vivia a Cappont

De segon grau als braços i a la cara a l’intentar sufocar les flames, que van calcinar per complet la barraca || L’home, que recull ferralla, va ser evacuat a l’Arnau

Imatge d’ahir de la zona on van ocórrer els fets.

Imatge d’ahir de la zona on van ocórrer els fets.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home de 42 anys i d’origen xinès va patir greus cremades ahir a la matinada al registrar-se un incendi a la barraca en la qual vivia en un descampat a Cappont. El ferit va haver de ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, els fets van tenir lloc cap a les tres de la matinada.

L’infrahabitatge estava construït al descampat situat entre les avingudes Victoriano Muñoz i Josep Tarradellas, el camí de Granyena i les vies del tren. Per causes que es desconeixen i que s’investiguen, la barraca va començar a cremar. Quan es va adonar del que passava, l’home va intentar apagar les flames, però va patir ferides.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar bombers, patrulles de la Urbana i ambulàncies del SEM

En el moment dels fets es trobava amb ell un amic, que va resultar il·lès.

Fins al lloc de l’incendi es van desplaçar una dotació dels Bombers i diverses patrulles de la Guàrdia Urbana, així com dos ambulàncies, una de bàsica i una altra de medicalitzada, del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els sanitaris van practicar les primeres atencions a la víctima, que finalment va ser evacuada a l’hospital lleidatà en estat greu, ja que presentava cremades de segon grau tant als dos braços com a la cara. Segons van informar fonts de la Guàrdia Urbana, va ser ingressat a Urgències de Traumatologia, encara que no es descartava traslladar-lo a alguna altra unitat. Pel que sembla, l’home, una persona sense llar, es dedicava a recollir ferralla per poder revendre-la posteriorment.

Per la seua banda, els bombers desplaçats al lloc van remullar la zona, encara que no van poder evitar que les flames calcinessin per complet la barranca ni que s’estenguessin per alguns matolls i canyes dels voltants de l’àrea afectada inicialment.

Fonts pròximes a la investigació apunten que l’origen podria ser en una espelma i en principi es descarta que el foc fos intencionat.

tracking