SEGRE

URBANISME VIA PÚBLICA

Talls nocturns a Rovira Roure i Alcalde Porqueres per asfaltar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria té previst tallar el trànsit durant tres tardes i nits en trams de Rovira Roure i Alcalde Porqueres amb motiu de les obres de millora del paviment. En concret, Rovira Roure estarà tallat des d’avui diumenge dia 17 i fins al dimecres 20 de les 19.00 a les 09.00 h, des del passeig de Ronda fins a Ciutat Jardí. L’ajuntament ha col·locat cartells a la zona per advertir els veïns d’aquests treballs.

Així mateix, la interrupció del trànsit a Alcalde Porqueres des de la plaça d’Europa i fins a la plaça de França estarà projectada per als dies 20, 21 i 22, en aquest mateix horari. En aquest cas, estarà tallada del tot en els dos extrems, però únicament afectarà un carril de Germans Recasens a Escultor Corselles. En aquesta zona, així mateix, hi ha cartells que anuncien les obres i adverteixen els conductors que no estacionin els vehicles en aquest carrer, ja que, si ho fan, se’ls emportarà la grua.

D’altra banda, la remodelació del pont de la Universitat està enllestida, encara que falta instal·lar-hi els elements que separaran el nou carril bici dels carrils destinats als cotxes.

tracking