SEGRE

BARRIS INICIATIVES

Les entitats omplen el Barri Antic de gastronomia, cultura i esport

En el vuitè Obert del Centre Històric que se celebra aquest cap de setmana amb seixanta propostes || Paeria i empresaris destaquen que revitalitza la zona

Foto de família al Parador dels promotors de l’Obert del Centre Històric, que comença divendres.

Foto de família al Parador dels promotors de l’Obert del Centre Històric, que comença divendres.HERMÍNIA SIRVENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les entitats i establiments del Barri Antic s’han tornat a bolcar en l’organització de l’Obert del Centre Històric, que se celebra aquest cap de setmana i el programa del qual inclou unes seixanta propostes gastronòmiques, culturals i esportives a fi d’atreure visitants i lleidatans al barri. Sota el lema “Obert per festes”, del 22 al 24 de setembre una cinquantena d’emplaçaments acolliran les activitats heterogènies, la majoria de les quals gratuïtes. Un tastet de caragols a preus populars, l’actuació de Pastorets Rock i del grup de versions Tremendos divendres a la nit, espectacles de pallassos i sessions de contacontes per als més petits o una pedalada popular pels carrers de la ciutat són algunes de les propostes del programa.

Durant tot el cap de setmana també hi haurà jornades de portes obertes en diferents equipaments del barri i visites guiades en alguns dels espais museístics i patrimonials del Centre Històric, com el Museu de l’Aigua, el Museu de Lleida, la galeria d’art Espai Cavallers o el Parador del Roser.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i Fèlix Larrosa, tinent d’alcalde i regidor del Centre Històric, van agrair el treball de totes les entitats i promotors per impulsar aquesta nova edició, “claus per a la dinamització i revitalització del barri”. Els veïns també demanen acompanyar-les d’inversions urbanístiques. L’any passat, unes 6.000 persones van participar en les activitats. Aquest esdeveniment va nàixer fa vuit anys de la voluntat d’associacions i empresaris del Barri Antic de potenciar la zona.

tracking