SEGRE

UNIVERSITAT TITULACIONS

L’Escola Politècnica de la UdL oferirà un grau de disseny digital

El curs vinent, amb 40 places, per a àmbits com webs, xarxes socials o art digital

Foto d’arxiu de l’entrega d’orles a titulats de l’EPS.

Foto d’arxiu de l’entrega d’orles a titulats de l’EPS.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida (UdL) prepara la posada en marxa el curs vinent d’una nova titulació de Disseny Digital i Tecnologia Creativa, adaptada al nou format de 3+2, tres anys de grau i dos més per al màster. Així ho va explicar el director de l’escola, Francesc Giné, que va indicar que aquest grau estarà orientat a estudiants que tinguin una formació artística i, alhora, competències en tecnologia digital. En aquest sentit, va assenyalar que, entre altres àmbits, la titulació inclourà, en el seu ventall de sortides, el disseny de webs, les xarxes socials, els videojocs o l’art digital, i va detallar que inicialment oferirà un total de quaranta places de primer curs.

Giné va subratllar que “una cosa és dissenyar una aplicació i una altra, fer que aquesta sigui atractiva perquè tingui més usuaris”, i va indicar que precisament aquesta segona funció és en la qual se centrarà la nova titulació. Per això, a diferència del que succeeix en Enginyeria Informàtica, tindrà menys continguts de matèries com ara matemàtiques o física.

L’escola també prepara una nova titulació de Tecnologies i Aplicacions Digitals en aquesta ciutat

Paral·lelament, la UdL i l’Escola Politècnica estan preparant un grau de Tècniques Computacionals i Aplicacions Digitals de formació dual al campus d’Igualada, que serà el primer d’Espanya amb formació a les empreses des del primer curs. També es posarà en marxa el curs vinent. A més a més, preveuen reconvertir el grau d’Enginyeria de l’Organització Industrial que impartia la Universitat Politècnica de Catalunya a Igualada, i per al qual aquest curs no s’ha obert la matrícula, en un altre de més modern d’Enginyeria de l’Organització, Logística i Gestió Industrial el curs 2018-2019.

La UdL ha assumit aquest curs els estudis que fins ara depenien de la Politècnica de Catalunya a Igualada, que se sumen als que ja oferia en aquesta ciutat.

D’altra banda, Giné va destacar que han omplert totes les places d’Informàtica, cosa que confirma que la demanda va a l’alça, després que en anys passats administracions i empreses alertessin de la falta de titulats.

tracking