SEGRE

Detingut a Lleida un fugitiu de la justícia alemanya per abús sexual i pornografia infantil

Abonava entre 100 i 5.000 euros a la mare del menor per realitzar fotografies i vídeos

La comissaria de la Policia Nacional a Lleida.

Critiquen que proposin per al Mèrit Policial la regidora de Seguretat en comptes de dos agents que van evitar un suïcidiÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional han detingut a Lleida un home de nacionalitat espanyola a qui li constava vigent una ordre d’entrega expedida per les autoritats judicials alemanyes. El detingut, que residia a la capital del Segrià, està acusat de contactar, a través de Darknet (xarxa fosca), amb una parella a la qual va oferir diners a canvi de realitzar actes sexuals amb el fill de 8 anys de la dona. A canvi d’una primera entrega de diners, la parella, que també està acusada en la causa oberta a Alemanya, li va oferir al detingut pel·lícules de contingut sexual del menor

Segons la policia, els fets es van iniciar el mes d’abril de l’any 2016 i es van prolongar fins el mes d’octubre del mateix any, període en el qual l’home pagava entre 100 i 5.000 euros a la mare i regals al menor per les trobades sexuals. D’altra banda, juntament amb la parella de la mare del menor, va realitzar vídeos i fotografies de contingut sexual del nen amb la intenció de compartir-les a la Darknet.

Es dóna la circumstancia que el fugitiu ja havia estat detingut per la Policia Nacional per prostitució i corrupció de menors en els anys 2005 i 2007.

L’operació ha estat duta a terme per la Unitat de Delinqüència i Crim Organitzat de la Comissaria Provincial de Lleida i el Grup de Localització de Fugitius Internacionals de la Comissaria General de Policia Judicial.

tracking